Cyclone Clear Cone - The Purple Unknown

  • bruttó ár: 199 Ft x db
    Nincs raktáron.

A viszonteladói árak megtekintéséhez kérem regisztráljon és / vagy jelentkezzen be!

Cyclone Clear Cone - The Purple Unknown

Biztosan sokan tapasztalták már, hogy a cigaretta íze sokkal jobb és intenzívebb a cigaretta elején, mint amikor az ember a cigaretta végén tart már. Ennek az az egyszerű magyarázata, hogy a hagyományos henger formájú cigarettában vagy szivarban az el nem szívott dohányon keresztül áramlik minden egyes slukk, ezért az el nem szívott dohány filterként is viselkedik, és felfogja a nikotin és a kátrány egy részét. Ettől egyre erősebb lesz a cigaretta, ugyanakkor folyamatosan veszít az eredeti ízéből. Erre a problémára hoz forradalmian új megoldást a cone, azaz a tölcsér formájú cigarettaforma. Amikor valaki ilyet használ, akkor nagyobb mennyiségű dohánnyal kezdi és a végén kevesebb dohánnyal fejezi be. Így mennél erősebb lesz a dohány a kátrány és nikotin miatt, annál kevesebb marad. Ennek köszönhetően a dohány íze közel ugyanaz lesz a dohányzás kezdetén és végén. A cone-ok formájának köszönhetően könnyen tölthetőek és intenzív íz világuk miatt világszerte nagy népszerűségnek örvendenek. Mindegyik cone külön csomagolt, aromazárt tubusba érkezik. Trombita formájú, csigafilterrel ellátott speciális cigarettahüvely. A tubusban 1 db cone található.

Hatalmas választékunkból rendeljen most Cyclone Clear Cone - The Purple Unknown termékünket. Kiszállítás Magyarország egész területére akár 2 napon belül. Cyclone Clear Cone - The Purple Unknown - 199 Ft
Egyedi árakért forduljon hozzánk bizalommal. turultrafik


Á. SZ. F. | Adatkezelés | Gy. I. K.

Ha bármilyen észrevétele, gondja akadna az oldal működésével kapcsolatban nyugodtan írjon nekünk ide, vagy keressen fel minket a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Az áraink bruttó árak, és fenntartjuk azok változásainak jogát!