Shiazo vízipipakővek

A shiazo egy speciális ásvány, mely helyettesítheti a vízipipa dohányt. Mivel nincs dohány, így sokkal egészségesebb a vízipipázás a Shiazo ásvánnyal. A Shiazo nem dohány, hanem csupán egy ásvány, egy kavics, mely hordozza az aromával kevert melaszt. Így több szempontból is egészségesebb a vízipipa dohánynál:Nem tartalmaz nikotin. Nem tartalmaz kátrányt. Nem keletkezik igazi füst, csak vízpára. Nincs beszédülés. Továbbá számtalan egészségtelen anyag kerülhető még el, így nem is lehet összemérni a dohányokkal ilyen téren.
Újrahasználható? Igen, egy doboz Shiazo ásványt többször is használhatunk! Így 100g Shiazo, akár 400g dohánnyal is felér!Az újbóli felhasználás mellett, ott van még a Shiazo azon előnye is, hogy olyan ízesítjük újra, amilyennel csak szeretnénk! Legyen szó akár koktélos akár gyümölcsös vagy valami extra vagány ízről!
Egy doboz 100g. Mivel 4-5x újra használható, így 1 doboz Shiazo ásvány és 1 tubus ízesítő elegendő 500grammnyi Shiazohoz. Mind eközben a dohányárak folyamatosan növekednek, a Shiazo ásványt nem súlytja a jövedéki adó, így olcsóbban vásárolhatunk Shiazot, mint vízipipa dohányt! Továbbá ezt a terméket korhatár nélkül megvásárolhatja bárki.                                                                                                                                
                                                       

Győződjön meg ön is kedvező nagyker árainkról, ha ön viszonteladó regisztráljon MOST!

Termékek

Vissza


Á. SZ. F. | Adatkezelés | Gy. I. K.

Ha bármilyen észrevétele, gondja akadna az oldal működésével kapcsolatban nyugodtan írjon nekünk ide, vagy keressen fel minket a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Az áraink bruttó árak, és fenntartjuk azok változásainak jogát!